Bakkerij / Slagerij / Groentewinkel

De bakkers winkel volstaat tegenwoordig niet meer met een normale kassa. Tegenwoordig zijn er uitgekiende functie’s voor de bakkerij van toepassing zoals, in detail artikelen verkopen, klant bestellingen, vermelden van ingredi├źnten/allergenen aan de kassa of op de kassabon, etikettering, op rekening verkopen, facturatie, spaarsystemen, koppeling met bestel en webshops. En ook achter de schermen software voor productielijsten / planning en filiaal bestellingen.

Doe het Zelf / Bouwmarkt

Binnen de Doe het Zelf / Bouwmarkt is de kassa langzamerhand een tool geworden die niet meer kan ontbreken. Functie’s zoals Op rekening verkopen, Facturatie, ┬áklant bestellingen, sparen behoren tot de standaard functionaliteit die wordt toegepast in de branche

Drogisterij

Koppeling met de meeste groothandels behoort tot de mogelijkheden zodat de kassa altijd de juiste prijs weergeeft. Voorraadbeheer en bestellingen automatisch genereren behoort standaard tot de mogelijkheden. Daarnaast natuurlijk sparen en eventueel facturatie. Aan de kassa weergeven of op de bon printne van wat er in het product zit, of over het gebruik van het product.

Dierenspeciaal

Kantoor / Boeken

Automaterialen / Fietsen