Heerlijk vers brood van de bakker

en afrekenen met een kassa van De Luca automatisering

Dé kassa voor uw bakkerij, slagerij of groentewinkel

De bakkers winkel volstaat niet meer met een normale kassa. Tegenwoordig zijn er uitgekiende functie’s voor de bakkerij van toepassing zoals, in detail artikelen verkopen, klant bestellingen, vermelden van ingrediënten/allergenen aan de kassa of op de kassabon, etikettering, op rekening verkopen, facturatie, spaarsystemen, koppeling met bestel en webshops. En ook achter de schermen is er software voor productielijsten, planning en filiaal bestellingen.

Daarom DeLuca:

  • Eenvoudige te bedienen software
  • Snel en eenvoudig kunnen afrekenen
  • Voordelig geprijsd

Advies nodig?
De Luca automatisering denkt graag met u mee. Bel ons of klik hieronder voor een vrijblijvend (advies-) gesprek.Neem direct contact op

 

Dé kassa voor uw bakkerij, slagerij of groentewinkel

 

Het Lupos kassasysteem bestaat uit een ALL-in-one touchscreen computer. De computer is uitgevoerd zonder een draaiend koelsysteem waardoor het systeem geen stof-/brood- kruimels aanzuigt. Doordat er geen draaiende koeling zit in het systeem is het ook muisstil.

Kassasysteem met touchscreen

De snelheid dankt het systeem aan de mobiele en industriële processor technologie. Het scherm van de Touchscreen computer is Bezel-free, wat inhoud dat er geen rand om het touchscreen zit waar kruimels en andere rommel achter  kan blijven.

Het kassasysteem draait op Windows met een minimale Windows versie 7, maar ook op de allernieuwste versie van Windows 10 draait de LuposWin kassa software probleemloos. 

De LuposWin software zorgt voor de aansturing van de overige hardware zoals;

  • Klantendisplay

  • Kassabon printer

  • Kassalade

  • Barcode scanner


Kassasysteem voor de bakkerij

Vandaag de dag zijn er voor de bakkerij maar een handje vol kassa systemen beschikbaar die zijn toegespitst op de bakkerij. Alle systemen hebben hun voor- en nadelen. Allemaal kunnen ze natuurlijk afrekenen, koppelen met PIN automaten, Klant bestellingen opnemen, Ingrediënten informatie tonen, factureren, met spaarsystemen werken en natuurlijk de planning en productie van de bakkerij.

 

Touchscreen kassa

Natuurlijk gaat u gewoon afrekenen en pinnen via de kassa.  Door gebruik te maken van een touchscreen kassa kunnen alle producten duidelijk in de goede zoekgroepen gevonden worden waardoor u altijd de juiste prijs heeft en eindigt de actie zoals aangegeven. Door de koppeling met de PIN automaat ontstaan er nooit fouten zoals bij een losse PIN automaat wel kan. Contactloos pinnen bevordert weer de doorloopsnelheid met de klanten. Na het afrekenen een duidelijke bon met natuurlijk uw logo bovenaan.

Klantbestellingen

Met klantbestellingen vereenvoudigd u het bestel traject voor uw klanten. Aan de ene kant de eenmalige bestelling voor bijv. een verjaardagstaart, maar aan de andere kant de terugkerende klant met elke week dezelfde bestelling. Mogelijkheden tot het wijzigen van zo’n vaste bestelling of het uitstellen van de bestelling voor bijv. een vakantie behoren ook tot de mogelijkheden. Door die klantbestellingen kunnen er in de bakkerij lijsten worden uit gedraaid met de producten die door de klanten zijn besteld. Ook extra kenmerken worden op de productielijsten vermeld zoals bijv. de teksten voor op de taart, alles duidelijk getotaliseerd op papier.

 

Ingrediënten en etikettering

Sinds 2017 moeten producten worden voorzien van etiketten met ingrediënten en/of dat de winkelbediende aan de klant kan vertellen wat er in de producten zit. Men ervaart dit als lastig en veel werk om het recept in te voeren. Bij De Luca automatisering is het invullen van het recept een fluitje van een cent. Met de labelprinter gekoppeld aan de kassa kan men heel eenvoudig  nieuwe etiketten uitprinten met de juiste houdbaarheid datum en natuurlijk de juiste opmaakt van het etiket.

Sparen

Een spaarsysteem is ook een mooie en eenvoudige aanvulling van de winkel en het kassasysteem. Hierdoor bestaat er voor u als bakker de kans om de klant ‘te binden’ en te belonen nadat ze bijv. 10 of 20x in de winkel iets hebben gekocht. Ook de bijbehorende adres en mail gegevens zijn natuurlijk waardevol. Ken uw klant en verleid hem om te komen. Dat is wat u als bakker wil, klanten over de vloer, want uw producten doen de rest!

 

Speciaal voor de bakkerij!

Bij de Luca automatisering is het motto eenvoud om met zo min mogelijk toeters en bellen (die toch niet worden gebruikt) tot een oplossing komen. Het blijkt dat in de praktijk maar 50% of minder van een bakkerij automatiseringspakket wordt gebruikt, maar er is wel dik voor betaald.

Daarom zijn wij zo “goedkoop“.

 

Afspraak inplannen

 


Goedkope kassasystemen

Het Lupos kassasysteem bestaat uit een ALL-in-one touchscreen computer. De computer is uitgevoerd zonder een draaien koelsysteem waardoor het systeem geen stof en/of broodkruimels aanzuigt. Doordat er geen draaiende koeling zit in het systeem is het ook muisstil.

De snelheid dankt het systeem aan de mobiele en industriële processor technologie. Het scherm van de Touchscreen computer is van het type Bezel-free, wat inhoud dat er geen rand om het touchscreen zit waar kruimels en andere rommel achter kan blijven.

 


Duidelijk vrij te programmeren toetsenbord

De Lupos kassa is voorzien van een vrij progammeerbaar touchscreen toetsenbord waarbij alle producten onder de voorkeuze toetsen geplaatst kunnen worden.

Aan de rechter kant kunnen bovenin 12 ‘Hoofd’ keuze toetsen worden geplaatst met elk 36 Artikel/(zoek)groep/ toetsen. Elk van deze artikel / (zoek) groep toetsen kan weer een nieuw artikel niveau oproepen van weer 36 toetsen zodat er ontelbaar veel artikel toetsen op het kassa touchscreen toetsenbord kunnen worden geplaatst met 1 niveau praat je dan over 12 x 36 x 36 toetsen. 

Elke toets kan in 3 formaten (klein vierkant, groot vierkant en rechthoekig) worden geplaatst. Tevens kan elke toets een kleur krijgen of een afbeelding.


Wat kost een kassassyeem

Wat is duur? Een kassasysteem kost u inderdaad geld, maar bij De Luca automatisering kunt u eenvoudig en betaalbaar uw bakkerij automatiseren. U hoeft alleen maar de modules te kopen die u gebruikt. Ook een relatief goedkoop servicecontract (niet verplicht) biedt De Luca automatisering waarbij altijd hulp wordt geboden (ook buiten kantoortijden).

 


Hoe wij werken

Wij proberen met de klant mee te denken en juist die enkele knelpunten op te lossen, punten waarbij we door middel van automatisering handelingen kunnen vereenvoudigen. Tuurlijk zijn bv. kostprijs berekening ook belangrijk maar voor een ‘kleine’ bakker is daar niet snel de winst te halen. Meer informatie uit de kassa en het voorkomen van fraude en eenvoudig een klant bestelling maken of het printen van de ingrediënten op de kassabon of een etiket. Dat is wat een bakker wil, snel en doeltreffend.

Vereenvoudigen van die processen en meer controle over de kassa en de producten daar is voor een kleine bakker winst te halen.

Wilt u meer weten over de kassa's speciaal voor bakkers? Neem gerust contact met ons op!

 

 

Wilt u geheel vrijblijvend een demonstratie?