Klussen doe je met een bouwmarkt

en afrekenen met een kassa van De Luca automatisering

Dé kassa voor uw DOE HET ZELF / BOUWMARKT winkel.

Binnen de Doe het Zelf / Bouwmarkt is de kassa langzamerhand een tool geworden die niet meer kan ontbreken. Functie’s zoals Op rekening verkopen, Facturatie,  klant bestellingen, sparen behoren tot de standaard functionaliteit die wordt toegepast in de branche

Daarom DeLuca:

  • Eenvoudige te bedienen software.
  • Snel en eenvoudig kunnen afrekenen.
  • Voordelig geprijsd.

Advies nodig?
De Luca automatisering denkt graag met u mee. Bel ons of klik hieronder voor een vrijblijvend (advies-) gesprek.Neem direct contact op

Lupos kassa: Flexibel en helder

Het Lupos kassasysteem bestaat uit een ALL-in-one touchscreen computer. De computer is uitgevoerd zonder een draaien koelsysteem waardoor het systeem geen stof en/of broodkruimels aanzuigt. Doordat er geen draaiende koeling zit in het systeem is het ook muisstil. De snelheid dankt het systeem aan de mobiele en industriële processor technologie. Het scherm van de Touchscreen computer is van het type Bezel-free, wat inhoud dat er geen rand om het touchscreen zit waar kruimels en andere rommel achter kan blijven.

 

Dé kassa voor uw bouwmarkt, doe het zelf winkel.

Het Lupos kassasysteem bestaat uit een ALL-in-one touchscreen computer.
De computer is uitgevoerd zonder een draaien koelsysteem waardoor het systeem geen stof aanzuigt. Doordat er geen draaiende koeling zit in het systeem is het ook muisstil.

 

 

 

 

 

 

De snelheid dankt het systeem aan de mobiele en industriële processor technologie.
Het scherm van de Touchscreen computer is Bezel-free, wat inhoud dat er geen rand om het touchscreen zit waar kruimels en andere rommel achter  kan blijven.

Het kassasysteem draait op Windows met een minimale Windows versie 7, maar ook op de allernieuwste versie van Windows 10 draait de LuposWin kassa software probleemloos. 

De LuposWin software zorgt voor de aansturing van de overige hardware zoals;

  • Klantendisplay.

  • Kassabon printer.

  • Kassalade.

  • Barcode scanner.

 

Vandaag de dag zijn er voor de bouwmarkt maar een handje vol kassa systemen beschikbaar die zijn toegespitst op de bouwmarkt. Alle systemen hebben hun voor- en nadelen. Allemaal kunnen ze natuurlijk afrekenen, koppelen met PIN automaten, factureren, met spaarsystemen werken en koppelingen met webshops maken.

Maar wat gaat u gebruiken ?

Natuurlijk gaat u gewoon afrekenen en pinnen via de kassa.  Door gebruik te maken van een touchscreen kassa en de barcodescanner kunnen alle producten worden afgerekend waardoor u altijd de juiste prijs heeft. Door de koppeling met de PIN automaat ontstaan er nooit fouten zoals bij een losse PIN automaat wel kan. Contactloos PINNEN bevordert weer de doorloopsnelheid met de klanten. Na het afrekenen een duidelijke bon met natuurlijk uw logo bovenaan.

Factureren ?

De gekochte artikelen kunnen eenvoudig worden opgeslagen in de verzamelfactuur van de klant. Deze verzamel factuur kan op elk moment definitief worden gemaakt of automatisch na een bepaalde periode die is ingesteld bij de klant. Ook kan een factuur automatisch worden opgesplitst in werk/opdracht nummers zodat de klant een factuur per werk/opdracht kan ontvangen. De facturen kunnen natuurlijk worden afgedrukt, maar ook als pdf via de mail worden verstuurd. Tevens kunnen de factuur worden geexporteerd naar boekhoud systemen.

Sparen, waarom ?

Een spaarsysteem is ook een mooie en eenvoudige aanvulling van de winkel en het kassasysteem. Hierdoor bestaat er voor u als ondernemer de kans om de klant ‘te binden’ en te belonen nadat ze bijv. 10 of 20x in de winkel iets hebben gekocht. Ook de bijbehorende adres en mail gegevens zijn natuurlijk waardevol. Ken uw klant en verleid hem om te komen. Dat is wat u als ondernemer wil, klanten over de vloer, want uw producten doen de rest!!

Bij de Luca automatisering is het motto eenvoud om met zo min mogelijk toeters en bellen (die toch niet worden gebruikt) tot een oplossing komen.
Het blijkt dat in de praktijk maar 50% of minder van een winkelautomatiseringspakket wordt gebruikt, maar er is wel dik voor betaald.

Daarom zijn wij zo “goedkoop“. Vaak wordt dit tegen ons gebruikt, maar wij proberen met de klant mee te denken en juist die enkele knelpunten op te lossen, punten waarbij we door middel van automatisering handelingen kunnen vereenvoudigen. Tuurlijk zijn bv. kostprijs berekening ook belangrijk maar voor een ‘kleine’ bakker is daar niet snel de winst te halen. Meer informatie uit de kassa en het voorkomen van fraude en eenvoudig een klant op rekening laten kopen. Dat is wat een ondernemer wil, snel en doeltreffend.

Vereenvoudigen van die processen en meer controle over de kassa en de producten daar is voor een ondernemer winst te halen.

Duur ?

Wat is duur ? Een kassasysteem kost u inderdaad geld, maar bij De Luca automatisering kunt u eenvoudig en betaalbaar uw bouwmarkt automatiseren. U hoeft alleen maar de modules te kopen die u gebruikt. Ook een relatief goedkoop servicecontract (niet verplicht) biedt De Luca automatisering waarbij altijd hulp wordt geboden (ook buiten kantoortijden).

 

 

Duidelijk vrij te programmeren toetsenbord.

De Lupos kassa is voorzien van een vrij progammeerbaar touchscreen toetsenbord waarbij alle producten onder de voorkeuze toetsen geplaatst kunnen worden.

Aan de rechter kant kunnen bovenin 12 ‘Hoofd’ keuze toetsen worden geplaatst met elk 36 Artikel/(zoek)groep/ toetsen. Elk van deze artikel / (zoek) groep toetsen kan weer een nieuw artikel niveau oproepen van weer 36 toetsen zodat er ontelbaar veel artikel toetsen op het kassa touchscreen toetsenbord kunnen worden geplaatst met 1 niveau praat je dan over 12 x 36 x 36 toetsen. 

Elke toets kan in 3 formaten (klein vierkant, groot vierkant en rechthoekig) worden geplaatst. Tevens kan elke toets een kleur krijgen of een afbeelding.

Waarom een “duur” kassasysteem met alle toeters en bellen ?

 

 

Wilt u geheel vrijblijvend een demonstratie?