De winkel voor uw papierwerk

en afrekenen met een kassa van De Luca automatisering

Dé kassa voor kantoor of boekhandel

Binnen de Kantoor- Boekhandel is de kassa langzamerhand een tool geworden die niet meer kan ontbreken. Functie’s zoals Op rekening verkopen, Facturatie,  klant bestellingen, sparen behoren tot de standaard functionaliteit die wordt toegepast in de branche

Daarom DeLuca:

  • Eenvoudige te bedienen software.
  • Snel en eenvoudig kunnen afrekenen.
  • Voordelig geprijsd.

Advies nodig?
De Luca automatisering denkt graag met u mee. Bel ons of klik hieronder voor een vrijblijvend (advies-) gesprek..Neem direct contact op

kassavrijlupos weegschaal klein

Het Lupos kassasysteem bestaat uit een ALL-in-one touchscreen computer. De computer is uitgevoerd zonder een draaien koelsysteem waardoor het systeem geen stof en/of broodkruimels aanzuigt. Doordat er geen draaiende koeling zit in het systeem is het ook muisstil. De snelheid dankt het systeem aan de mobiele en industriële processor technologie. Het scherm van de Touchscreen computer is van het type Bezel-free, wat inhoud dat er geen rand om het touchscreen zit waar kruimels en andere rommel achter  kan blijven.

Het kassasysteem draait op Windows met een minimale Windows versie van XP, maar ook op de allernieuwste versie van Windows 10 draait de LuposWin kassa software probleemloos. 

De LuposWin software zorgt voor de aansturing van de overige hardware zoals;
onderdelen

  • Klantendisplay.
  • Kassabon printer.
  • Kassalade.
  • Barcode scanner.

 

Duidelijk vrij te programmeren toetsenbord.

De Lupos kassa is voorzien van een vrij progammeerbaar touchscreen toetsenbord waarbij alle producten onder de voorkeuze toetsen geplaatst kunnen worden.

toetsenbord
Aan de rechter kant kunnen bovenin 12 ‘Hoofd’ keuze toetsen worden geplaatst met elk 36 Artikel/(zoek)groep/ toetsen. Elk van deze artikel / (zoek) groep toetsen kan weer een nieuw artikel niveau oproepen van weer 36 toetsen zodat er ontelbaar veel artikel toetsen op het kassa touchscreen toetsenbord kunnen worden geplaatst met 1 niveau praat je dan over 12 x 36 x 36 toetsen. 

Elke toets kan in 3 formaten worden geplaatst. Tevens kan elke toets een kleur krijgen of een afbeelding.

kassa_bakker1Waarom een “duur” kassasysteem met alle toeters en bellen ?

Vandaag de dag zijn er voor de bakkerij maar een handje vol kassa systemen beschikbaar die zijn toegespitst op de bakkerij. Alle systemen hebben hun voor- en nadelen. Allemaal kunnen ze natuurlijk afrekenen, koppelen met PIN automaten, Klant bestellingen opnemen, Ingrediënten informatie tonen, factureren, met spaarsystemen werken en natuurlijk de planning en productie van de bakkerij.

Maar wat gaat u gebruiken als bakker ?

Natuurlijk gaat u gewoon afrekenen en pinnen via de kassa.  Door gebruik te maken van een touchscreen kassa kunnen alle producten duidelijk in de goede zoekgroepen gevonden worden waardoor u altijd de juiste prijs heeft en eindigt de actie zoals aangegeven. Door de koppeling met de PIN automaat ontstaan er nooit fouten zoals bij een losse PIN automaat wel kan. Contactloos PINNEN bevordert weer de doorloopsnelheid met de klanten. Na het afrekenen een duidelijke bon met natuurlijk uw logo bovenaan.

Klantbestellingen ?

Met klantbestellingen vereenvoudigd u het bestel traject voor uw klanten. Aan de ene kant de eenmalige bestelling voor bijv. een verjaardagstaart, maar aan de andere kant de terugkerende klant met elke week dezelfde bestelling. Mogelijkheden tot het wijzigen van zo’n vaste bestelling of het uitstellen van de bestelling voor bijv. een vakantie behoren ook tot de mogelijkheden. Door die klantbestellingen kunnen er in de bakkerij lijsten worden uit gedraaid met de producten die door de klanten zijn besteld. Ook extra kenmerken worden op de productielijsten vermeld zoals bijv. de teksten voor op de taart, alles duidelijk getotaliseerd op papier.

Ingrediënten, Etikettering ?

Sinds afgelopen jaar moeten producten worden voorzien van etiketten met ingrediënten en/of dat de winkelbediende aan de klant kan vertellen wat er in de producten zit. Men ervaart dit als lastig en veel werk om het recept in te voeren. Bij De Luca automatisering is het invullen van het recept een fluitje van een cent. Met de labelprinter gekoppeld aan de kassa kan men heel eenvoudig  nieuwe etiketten uitprinten met de juiste houdbaarheid datum en natuurlijk de juiste opmaakt van het etiket.

Sparen, waarom ?

Een spaarsysteem is ook een mooie en eenvoudige aanvulling van de winkel en het kassasysteem. Hierdoor bestaat er voor u als bakker de kans om de klant ‘te binden’ en te belonen nadat ze bijv. 10 of 20x in de winkel iets hebben gekocht. Ook de bijbehorende adres en mail gegevens zijn natuurlijk waardevol. Ken uw klant en verleid hem om te komen. Dat is wat u als bakker wil, klanten over de vloer, want uw producten doen de rest!!

Bij de Luca automatisering b.v. is het motto eenvoud om met zo min mogelijk toeters en bellen (die toch niet worden gebruikt) tot een oplossing komen. Het blijkt dat in de praktijk maar 50% of minder van een bakkerij automatiseringspakket wordt gebruikt, maar er is wel dik voor betaald.

Daarom zijn wij zo “goedkoop“. Vaak wordt dit tegen ons gebruikt, maar wij proberen met de klant mee te denken en juist die enkele knelpunten op te lossen, punten waarbij we door middel van automatisering handelingen kunnen vereenvoudigen. Tuurlijk zijn bv. kostprijs berekening ook belangrijk maar voor een ‘kleine’ bakker is daar niet snel de winst te halen. Meer informatie uit de kassa en het voorkomen van fraude en eenvoudig een klant bestelling maken of het printen van de ingrediënten op de kassabon of een etiket. Dat is wat een bakker wil, snel en doeltreffend.

Vereenvoudigen van die processen en meer controle over de kassa en de producten daar is voor een kleine bakker winst te halen.

Duur ?

Wat is duur ? Een kassasysteem kost u inderdaad geld, maar bij De Luca automatisering kunt u eenvoudig en betaalbaar uw bakkerij automatiseren. U hoeft alleen maar de modules te kopen die u gebruikt. Ook een relatief goedkoop servicecontract (niet verplicht) biedt De Luca automatisering waarbij altijd hulp wordt geboden (ook buiten kantoortijden).

Wilt u geheel vrijblijvend een demonstratie?