Kassa voor supermarkten

Dé kassa voor supermarkten

Tegenwoordig zijn er uitgekiende functie’s voor de supermarkten van toepassing zoals, in detail artikelen verkopen, klant bestellingen, vermelden van ingrediënten/allergenen aan de kassa of op de kassabon, etikettering, op rekening verkopen, facturatie, spaarsystemen, koppeling met bestel en webshops. En ook achter de schermen is er software voor productielijsten, planning en filiaal bestellingen. 

Daarom DeLuca:

  • Eenvoudige te bedienen software
  • Snel en eenvoudig kunnen afrekenen
  • Voordelig geprijsd

Advies nodig?
De Luca automatisering denkt graag met u mee. Bel ons of klik hieronder voor een vrijblijvend (advies-) gesprek. Neem direct contact op. 

Kassa voor supermarkt

Het Lupos kassasysteem bestaat uit een ALL-in-one touchscreen computer. De computer is uitgevoerd zonder een draaiend koelsysteem waardoor het systeem geen stof en kruimels aanzuigt. Doordat er geen draaiende koeling zit in het systeem is het ook muisstil.

 

Kassasysteem met touchscreen

De snelheid dankt het systeem aan de mobiele en industriële processor technologie. Het scherm van de Touchscreen computer is Bezel-free, wat inhoud dat er geen rand om het touchscreen zit waar kruimels en andere rommel achter kan blijven.

Het kassasysteem draait op Windows met een minimale Windows versie 7, maar ook op de allernieuwste versie van Windows 10 draait de LuposWin kassa software probleemloos. 

De LuposWin software zorgt voor de aansturing van de overige hardware zoals;

  • Klantendisplay

  • Kassabon printer

  • Kassalade

  • Barcode scanner

 

Goedkope kassasystemen

Het Lupos kassasysteem bestaat uit een ALL-in-one touchscreen computer. De computer is uitgevoerd zonder een draaien koelsysteem waardoor het systeem geen stof en/of broodkruimels aanzuigt. Doordat er geen draaiende koeling zit in het systeem is het ook muisstil.

De snelheid dankt het systeem aan de mobiele en industriële processor technologie. Het scherm van de Touchscreen computer is van het type Bezel-free, wat inhoud dat er geen rand om het touchscreen zit waar kruimels en andere rommel achter kan blijven.

Duidelijk vrij te programmeren toetsenbord

De Lupos kassa is voorzien van een vrij progammeerbaar touchscreen toetsenbord waarbij alle producten onder de voorkeuze toetsen geplaatst kunnen worden.

Aan de rechter kant kunnen bovenin 12 ‘Hoofd’ keuze toetsen worden geplaatst met elk 36 Artikel/(zoek)groep/ toetsen. Elk van deze artikel / (zoek) groep toetsen kan weer een nieuw artikel niveau oproepen van weer 36 toetsen zodat er ontelbaar veel artikel toetsen op het kassa touchscreen toetsenbord kunnen worden geplaatst met 1 niveau praat je dan over 12 x 36 x 36 toetsen. 

Elke toets kan in 3 formaten (klein vierkant, groot vierkant en rechthoekig) worden geplaatst. Tevens kan elke toets een kleur krijgen of een afbeelding.

 

 

 

Wat kost een kassassyeem

Wat is duur? Een kassasysteem kost u inderdaad geld, maar bij De Luca automatisering kunt u eenvoudig en betaalbaar uw supermarkt automatiseren. U hoeft alleen maar de modules te kopen die u gebruikt. Ook een relatief goedkoop servicecontract (niet verplicht) biedt De Luca automatisering waarbij altijd hulp wordt geboden (ook buiten kantoortijden).

Wilt u geheel vrijblijvend een demonstratie?