Het is de plek voor (ver)zorging

en afrekenen doe je dan met een kassa van De Luca automatisering

Dé kassa voor Drogisterij / Gezondheids winkel.

Koppeling met de meeste groothandels behoort tot de mogelijkheden zodat de kassa altijd de juiste prijs weergeeft. Voorraadbeheer en bestellingen automatisch genereren behoort standaard tot de mogelijkheden. Daarnaast natuurlijk sparen en eventueel facturatie. Aan de kassa weergeven of op de bon printne van wat er in het product zit, of over het gebruik van het product.

Daarom DeLuca:

  • Eenvoudige te bedienen software.
  • Snel en eenvoudig kunnen afrekenen.
  • Voordelig geprijsd.

Advies nodig?
De Luca automatisering denkt graag met u mee. Bel ons of klik hieronder voor een vrijblijvend (advies-) gesprek.Neem direct contact op

Lupos kassa: Flexibel en helder

Het Lupos kassasysteem bestaat uit een ALL-in-one touchscreen computer. De computer is uitgevoerd zonder een draaien koelsysteem waardoor het systeem geen stof en/of broodkruimels aanzuigt. Doordat er geen draaiende koeling zit in het systeem is het ook muisstil. De snelheid dankt het systeem aan de mobiele en industriële processor technologie. Het scherm van de Touchscreen computer is van het type Bezel-free, wat inhoud dat er geen rand om het touchscreen zit waar kruimels en andere rommel achter kan blijven.

Wilt u geheel vrijblijvend een demonstratie?